Tilt-A-Jet

Tilt-A-Jet câștigă premiul de design SolidWorks!
Tilt-A-Jet reprezintă cea mai recentă inovație OMAX aflata in permanenta căutarea de solutii de debitare abraziva de inalta precizie.Tilt-A-Jet permite Centrului de prelucrare OMAX de a realiza conicitate practic zero, pentru marea majoritate a materialelor. Tilt-A-Jet poate poziționa duza la un unghi perfect calculat de software pentru a compensa exact conul jetului abrasiv. Inclinatia nu dispare - este doar este mutata în partea de deseu de material, lasand piesa perfect perpendiculara.

"Am facut reclama având Tilt-A-Jet pentru tăierea cu o toleranță strânsă; cu toate acestea, atunci când ofertez un anumit proiect folosesc Tilt-A-Jet ca fiind arma mea secretă pentru a satisface precizia solicitata de catre clientului meu Aceasta îmi permite să produc piese fara conicitate."

Ed Wenz
MarZee Waterjet Services
Phoenix, AZ

Caracteristici Standard

Tilt-A-Jet  poate instalat oricand pe utilajele OMAX, permitand tuturor posesorilor de JetMachining System sa execute piese cu precizie mai ridicata. Odata instalat nu ve-ti mai avea de facut nici un efort in executia pieselor! Softul OMAX software face toate calculele necesare pentru ca Tilt-A-Jet sa reduca dramatic sau sa elimine conicitatea pe piesele dumneavoastra.

Chiar si operatia de  "squaring the Z" (care asigura ca axa Z este exact perpendiculara pe masa de lucru) se face in 15 secunde. Doar da-ti click pe "Square Z-axis" si softul are grija de tot.

Aza Z este programabila folosind OMAX 3D Path Editor pentru a modifica traseul taierii adaugand miscare sus/jos (miscarea axei Z). Aceasta iti permite sa creezi o cale de taiere pentru piese care nu sunt plate sau pentru cazuri in care este necesar a se evita anumite zone pe piesa. 

 3D path editor

Tilt-A-Jet premiul de Design

Brian Guglielmetti, inginerul sef castiga premiul de Design oferit de SolidWorks Corporation pentru design-ul Tilt-A-Jet. In timp ce Brian este doar un membru al echipei de cercetare si construire a Tilt-A-Jet, OMAX Corporation este incantata ca eforturile lui in materie de design au fost recunoscute.

Premiul de design acordat lui Brian Guglielmetti si pentru Tilt-A-Jet

Nota: Tilt-A-Jet poate reduce putin deplasarile utile ale axelor X,Y, si Z  in concordanta cu tipul de utilaj. Contactati-ne pentru mai multe specificatii.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.