Pump Technology

De ce Pompe cu Acționare Directă?

Pompele OMAX® și MAXIEM sunt cele mai recente în tehnologia pompelor cu acționare directă,  proiectate pentru uz industrial dur. Sunt compacte și silențioase, și oferă o eficiență de mare putere, utilizare redusă de apă, întreținere ușoară, iar costurile de operare sunt reduse. Pompele cu acționare directă OMAX® și MAXIEM distribuie mai mult de 85% din puterea electrică de intrare către duza de tăiere. Acest lucru înseamnă consum de energie mai mic, viteză mai mare de tăiere pe unitate de putere de intrare, precum și costuri mai mici pe piesa finisată decât alte tehnologii de pompare.

 

Pompa EnduroMAX

Oferă un interval dublu de întreținere programată și o procesare mai rapidă a piesei, costuri de exploatare mai mici, întreținere ușoară și pauze de nefuncționare mai puține.
Pompele cu Acționare Directă EnduroMAX 

Pachetul EnduroMAX DualPUMP

Proiectată pentru ateliere cu cerințe de producție de mare capacitate pentru tăierea de materiale groase și utilizarea de duze multiple.
Pachetul EnduroMAX DualPUMP

Pompele MAXIEM

Pompele MAXIEM sunt cele mai recente în tehnologia pompelor cu piston cu acționare directă , proiectate pentru uz industrial dur și fiabil.
Pompa cu Acționare Directă MAXIEM.
Pompele cu Actionare Directa MAXIEM

Pompele de 100HP

Pompa de 100 CP de înaltă performanță cu tehnologie EnduroMAX este mai rapidă, mai lină, și mai eficientă decât orice altă pompă de 100 CP la orice presiune.
Pompa cu Actionare directa de 100HP

Resurse

DOWNLOAD SPECIFICATII POMPE OMAX

Cum 50 cp la 60,000 psi surclasează 50 cp la 87,000 psi în Tăierea cu Jet de Apă Abraziv
Dr. Olsen’s Lab Blog

Puterea de Iesire a pompei nu este acelasi lucru cu marimea motorului pompei
Dr. Olsen’s Lab Blog

Date Critice despre Sistemul de taiere cu Jet de apa Abraziv de ultra inalta presiune.
Pompa de înaltă presiune cu acționare directă taie mai rapid, mai sigur și la costuri semnificativ mai mici decât Pompele cu Amplificator hidraulic de ultra înaltă presiune. Document informativ.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.