GlobalMAX 1530

Detalii despre masina Oferta Leasing Demonstratie GRATUITA de taiere Download PDF Specifications

Prezentare Generala

Noul utilaj de debitat cu jet de apă abraziv, GlobalMAX ridică ștacheta relativ la ceea ce vă așteptați de la un echipament cu jet de apă în mod esențial. Compact și simplu, dar totuși puternic și versatil, GlobalMAX a fost dezvoltat, testat și construit în conformitate cu filozofia de fiabilitate și ușurință în utilizare dovedita de OMAX. Fabricat alături de echipamentele OMAX și MAXIEM din cadrul complexului OMAX din Kent, Washington USA, GlobalMAX utilizează inovații și tehnologii dovedite pentru a oferi performanțe dinamice în timp ce funcționează cât mai eficient posibil. GlobalMAX oferă capabilitățile echipamentelor de debitat cu de jet de apă de clasă mondială fără a compromite clienții din orice industrie.

Specificatii

X-Y Cutting Travel* 3,050 mm x 1,530 mm
Table Size* 3,100 mm x 1,645 mm
Footprint (without controller) 3,861 mm x 3,660 mm
Weight (tank empty) 1,800 kg
Operating Weight (with water in tank) 7,000 kg
Height (with whip plumbing) 2,750 mm
Maximum Supported Material Load 488 kg/mp

*Optional accessories may reduce travel.

Accessories

The GlobalMax JetMachining Center is expandable with innovative accessories designed to boost capability and productivity.

Collision Sensing Terrain Follower
Rapid Water Level Control
Bulk Abrasive Feed Assembly

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.