Collision Sensing Terrain Follower

Dispozitivul de Urmărire a Terenului pentru Detectarea Coliziunilor este un instrument esențial pentru lucrul cu suprafețe denivelate. Designul inovator vă permite să setați distanțierul mașinii  o dată la început și apoi Dispozitivul de Urmărire a Terenului pentru Detectarea Coliziunilor în mod constant și continuu compensează pentru modificările de înălțime semnificative pentru a menține o distanță precisă. În plus față de menținerea unei distanțe precise, Dispozitivul de Urmărire a Terenului pentru Detectarea Coliziunilor detectează, de asemenea, potențialele coliziuni și oprește mașina pentru a evita deteriorarea componentelor mecanice. Designul simplu și compact nu necesită o programare suplimentară, și este ușor de retehnologizat pentru orice axă Z motorizată sau cap de tăiere Tilt-A-Jet.

Cu Dispozitivul de Urmărire a Terenului pentru Detectarea Coliziunilor, materia primă nu trebuie să fie în prealabil prelucrată cu precizie, permițând utilizarea de materiale mai puțin costisitoare. Materialul se poate detensiona în timpul procesului de tăiere fără a deteriora capul de tăiere sau reduce calitatea de tăiere. Compensarea continuă a înălțimii cuplată cu detectarea coliziunilor maximizează durata e funcționarea a mașinii menținând în același timp precizia de-a lungul procesului de tăiere.

Caracteristici

Beneficii

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.