More Power. More Profit.

More Power. More Profit.

Doar in luna August, când cumpărați un echipament de debitat cu jet de apă abraziv OMAX, MAXIEM sau GlobalMAX, beneficiați de o pompa de putere superioara gratuit.

O pompă GlobalMAX de 20 CP devine 30 CP. O pompă EnduroMAX 40 CP devine 50 CP. Marind puterea pompei cu 10 CP viteza de tăiere poate crește până la 30%.

Pentru acei clienți care cumpără un echipament de debitat cu jet de apă MAXIEM, va oferim gratuit, la acceasi putere, upgrade la pompa EnduroMAX. Acasta pompa va ofera suplimentar cu până la 500 de ore în plus între intervalale de întreținere alaturi de o presiune marita.

Promotia se desfășoară în perioada 1 august - 31 august. Cumpărătorul trebuie să intre în posesia unui jet de apă complet înainte de 30 septembrie. Promotia exclude pompa GlobalMAX de 10HP și pompa EnduroMAX 100HP.
Sunati la: +40 722 584 777 sau trimiteti un email la office@romax.com.ro

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.