OMAX JetMachining Center: Mobile Units

Detalii despre masina Oferta Leasing Demonstratie GRATUITA de taiere Download PDF Specifications

Specificatii

Amprenta la sol * 5,817 mm x 1,880 mm
Inaltime**        2,616 mm
Greutate (fara apa) 8,165 kg
Deplasare Utila X-Y*** 1,321 mm x 660 mm
Deplasare axa Z*** 203 mm
Dimensiuni masa 1,753 mm x 762 mm
Viteza 4,572 mm/min
Precizie de Pozitionare Liniara ±0.0254 mm
Repetabilitate ±0.0254 mm

Cu Utilajul mobil OMAX JetMachining ® Center, OMAX Corporation îndeplinește cerințele specifice de întreținere din domeniul petrolier, construcția cladirilor din oțel, construcția navala, industria comerciala, programe guvernamentale, precum și orice alte întreprinderi comerciale care au nevoie pentru a transporta cu ușurință echipamentul de debitat cu jet de apă abraziv în mod regulat . În esență, sistemul extrem de durabil și de fiabil, este un atelier de debitat cu jet de apa abraziv transportabil, montat pe o bază de oțel cu puncte de acces pentru stivuitoare, astfel încât întregul sistem poate fi mutat rapid și ușor. 

  • Componentelor sistemului sunt fixate pe o platformă durabila, acoperita cu epoxi, care dispune de inele de ancorare din metal pentru transport în condiții de siguranță și securitate 
  • Livrat complet asamblat și testat în fabrică; include o pompă de presiune Direct Drive, un Chiller, un sistem de dedurizare a apei, și un buncăr de depozitare abraziv de 100 lb.

Resurse

Read More Articles & Whitepapers

Marines Deploy Advanced Waterjet Technology for Rapid Response Repair

Axat pe reacție rapidă de la fondarea sa, US Marine Corps au desfășurat Unități Marine expediționare pentru zone de conflict din întreaga lume pentru mai mult de 200 de ani.

Software

Factory Certified Pre-Owned Waterjets

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.