Customer Testimonials

Waterjet cutting machine

Am achiziționat în 2015 un echipament Maxiem 1530 de la Romax Waterjet, sunt mulțumit atât de echipament, de suportul tehnic, cât și de colaborarea cu Dl.Bogdan Cautisanu.

Average Rating:

Busega Daniel - NOVA Lift Bucuresti 13:34:01 02-13-2017
Colaborare de succes

Am intrat in contact cu firma Romax Waterjet la un targ de specialitate si de la primul contact am avut impresia unei firme serioase... lucru dovedit pe parcursul colaborarii. Am fost placut surprins ca o firma din Romania a dat dovada, in colaborarea cu noi, de precizia unui ceas elvetian. Toate intalnirile, documentele, activitatile, livrarile, punerile in functiune si instruirile de utilizarea au fost realizate la timp, precise si complete si la un standard de calitate bun. Noi recomandam cu caldura colaborarea cu firma Romax Waterjet.

Average Rating:

Smart Furniture Cluj-Napoca 10:39:31 01-15-2016
Masina Debitare Maxiem

Colaborarea a fost ok. Suntem multumiti de echipament. 

Average Rating:

Antip Mihail Bacau 10:08:00 05-06-2015
Tehnologia Inovativă

Articol edificator privind tehnologia sa aplicabilitatea ei.

http://www.unitbv.ro/Portals/38/newsletter/ICDT_Aprilie_2014.pdf

http://www.unitbv.ro/Portals/38/newsletter/ICDT_Aprilie_2014_EN.pdf

 

Average Rating:

Universitatea Transilvania - Prof. Dragoi Mircea Brasov 14:35:47 09-10-2014
Water Jet Cutting - excellent technology

Sunt multumit atat de echipamentul "OMAX" de taiere cu jet de apa, cat si de colaborarea foarte buna cu firma condusa de dl. Bogdan Cautisan, de la care am achizitionat acest echipament in urma cu cativa ani. Ne-au asigurat service excelent postgarantie, consumabile la preturi rezonabile si asistenta tehnica prompta. Prof . Nicolae Balc TCM - Cluj Universi tatea Tehnica din Cluj-Napoca

Average Rating:

Universitatea Tehnica - TCM - Prof. Nicolae Balc Cluj-Napoca 10:03:21 08-04-2014

Am cumparat in Octombrie 2012 de la OMAX USA un echipament MAXIEM 2030 cu A-Jet. Livrar ea s-a efectuat in termenul contractat. I nstalarea echipamentului s-a facut cu profesionalism de catre un ingener american si un tehnician roman. Am beneficiat de training pentru operatori si de asemenea suportul tehnic din primele luni de utilizare a fost excelent. Am apreciat in mod deosebit atentia la fiecare detaliu privind operarea si mentenanta masinii: carti tehnice detaliate, suport video, o multime de "maruntisuri" de piese de schimb care au sosit cu masina. Dupa aproape 2 ani de exploatare raman la aceleasi "sentimente" fata de un furnizor care a raspuns excelent la toate solicitarile noastre. Mihai Topa Director General SELF TRUST SRL IASI

Average Rating:

SELF TRUST Mihai Topa IASI 15:08:06 07-23-2014

Romax Waterjet SRL has been a real support for our activity. Every time we’ve needed parts for our waterjet machine, they responded very quickly to our request and we got the parts in an appropriate amount of time. Also, when we needed assistance and maintenance for our equipment, they were always there to help us solve any issues that we had. The staff and management of Romax Waterjet SRL are real professional people, who care about the way their customers are treated, both before and after the purchase of their products or services.

Average Rating:

Grand Design Constanta 12:52:50 07-23-2014

Posesori Maxiem1530, recomandam ROMAX ca si furnizor al masinilor si echipamentelor OMAX si Maxiem, dupa o relatie de succes in consilierea, furnizarea, garantia, postgarantia si suportul primit din partea echipei ROMAX. Va felicitam si va recomandam ca un partener de incredere.

Average Rating:

SteelCo 12:33:45 07-18-2014