OMAX MICROMAX

Detalii despre masina Oferta Leasing Demonstratie GRATUITA de taiere Download PDF Specifications

Machine Description

 
MicroMAX ™ JetMachining ® Center este solutia ideala pentru operatii de prelucrari ultra - precise executate cu jet de apă abraziv. Utilizand encodere liniare avansate de înaltă precizie , de sisteme de izolare a vibrațiilor inovatoare , precum și sisteme de control software. Centrul MicroMAX este capabil de o precizie de poziționare mai mică de cinci microni păstrând în același timp toate avantajele de prelucrare cu jet de apă . MicroMAX JetMachining taie fără efecte termice asupra zonei de taiere, astfel încât nu este necesară o prelucrare secundară . MicroMAX JetMachining poate debita de la  oțel inoxidabil , titan , fibra de carbon , PEEK , sticlă , nitinol , grafit , cupru , materiale compozite , laminate, etc. cu mare precizie și finisare deosebita , fie pentru realizarea de prototipuri sau de producție.

Specificatii

Amprenta la sol * 1,880 mm x 2,134 mm
Inaltime**        2,134 mm
Greutate (fara apa) 1,724 kg
Deplasare Utila X-Y*** 635 mm x 635 mm
Deplasare axa Z*** 114 mm
Dimensiuni masa 889 mm x 914 mm
Viteza 2,540 mm/min
Repetabilitate ±0.0025 mm
Ballbar Circularity ±0.0152 µm

Aplicatii

Cu versatilitatea sa, OMAX MicroMAX este ideal pentru a transforma ideile în realitate. Cu o amprenta mica la sol, o înaltă precizie și o tăiere rapida, este ideala in cercetare și dezvoltarea de prototipuri debitate cu jet de apă și in producția de mașini pentru industrii, cum ar fi medicala, electronica, industria aerospațială, producția de energie / de stocare etc. 

Resources

Promisiuni in Industria WaterJet pentru Microutilaje
Beneficiile potentiale ale tehnologiei cu jet de apă pentru a produce piese sau o caracteristici mai mici de 300 microni  a pieselor debitate sunt convingătoare. Dezvoltatorii si cercetatorii sunt aproape de ruperea barierelor care stau în calea microprelucrarii în gama de 150 -  200 de microni și chiar mai jos.
 
Water down
Geologii spun că râul Colorado a avut o dată un viraj greu spre vest, apoi in drumul sau se prelingea în ceea ce este acum de nordul Arizonei, pentru a forma Marele Canion. Don Miller, pionier in industria debitarii cu jet de apa, prezice ca va exista o alta turnura in aceasta industrie - microexecutia.
Sursa: Micromanufacturing Magazine
 
MicroAWJ Technology for Meso-Micro Machining
Tehnologia cu jet de apă are merite tehnologice și de producție, care nu pot fi acoperite de masini-unelte cunoscute. Există o cerere considerabilă de reducere a diametrului de fascicul a jetului de apa abraziv (AWJs) cu scopul de a reduce costurile de prelucrare a diferitelor microproduse.
Sursa: Reprint from American WJTA-IMCA Conference and Expo
 
Micro Abrasive-Waterjet Technology
Tehnologia cu jet de apă a parcurs un drum lung de la comercializarea sa la sfârșitul anilor 1970. Aceasta a evoluat de la un simplu instrument de tăiere bruta la o mașină unealtă de precizie care concurează pe picior de egalitate cu utilaje standard, cum ar fi lasere, prelucrare prin aschiere și rutere, electroeroziune, ultrasunete, gravură fotochimica, si alte diverse utilaje CNC.
Sursa: Reprint from Micromachining Techniques for Fabrication of Micro and Nano Structures
 
Versatilitatea tehnologiei cu jet de apă: de la macro la micro prelucrare pentru majoritatea materialelor
Datorita comercializarii inca din 1970, tehnologia cu jet de apă s-a maturizat rapid, devenind unul dintre cele mai obișnuit echipament de prelucrare de precizie. Jetul de apă are mai multe caracteristici inerente care sunt superioare fata de cele mai multe mașini-unelte convenționale.
Sursa: Reprint from Proceedings of the 2xth International Waterjet Conference
 

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.