Testimonials

Calitate si Profesionalism - INCDT COMOTI - Mandoc Andrei

ROMAX s-a dovedit a fi unul dintre cei mai profesionisti colaboratori ai institutului nostru. Nivelul de seriozitate si punctualitate de care au dat dovada a ajutat la finalizarea proiectului de instalare si punere in functiune conform cerintelor noastre. Un alt lucru care ii caracterizeaza este calitatea informatiilor si a activitatilor de trainining pe care le-au oferit pentru noi, dar si disponibilitatea neconditionata in orice moment solicitat, fie pentru clarificari si indrumare sau mentenanta.

Bucuresti

Maxiem 2040 - Un real succes - SC MAFTOSERV SRL

Am achizitionat anul acesta un waterjet Maxiem 2040 dotat cu A-Jet si suntem foarte multumiti atat de utilaj cat si de interactiunea cu stafful de la Romax care a instalat masina rapid si ne-a oferit suportul tehnic de care am avut nevoie inca din momentul achizitiei si pana in prezent. Recomandam ROMAX WaterjetAdjud

Good quality and good service - Bosch

We purchase an omax 5555 equipment that meets the needs of a workshop for making unique tools. We managed to make series of parts but also unique complex component with the help of tilt A Jet.

Cluj

Добре свършена работа за кратко време - ARAMET TRADE LTD

Благодаря за съвмвстната работа на Богдан и Алекс. Инсталацията на машината в България приключи успешно и в оказания срок. Те са екип и професионалисти.

SOFIA

Добре свършена работа за кратко време. - ARAMET TRADE LTD

Благодаря за съвмвстната работа на Богдан и Алекс. Инсталацията на машината в България приключи успешно и в оказания срок. Те са екип и професионалисти.

SOFIA

Colaborare excelenta - Adrian Dobre – Makita EU S.R.L.

Colaborarea cu ROMAX a fost excelenta. Am reusit sa instalam masina in scurt timp si o folosim zilnic. A fost o mare imbunatatire pentru atelierul nostru si ne-a ajutat sa crestem productia prin simplificarea fabricarii pieselor de tip placi cu precizie ridicata si prelucrare rapida. ROMAX a raspuns foarte rapid si professional la toate cerintele noastre.

Branesti RO

Letter of recomendation - NIKOS Hranengineering Ltd

We are giving this letter of recommendation in good faith to our business partner Romax Waterjet as a result of their excellent performance. Given our experience, we are happy to recommend them as a reliable supplier and partner.

Dobrich Bulgaria

Profesionalism - OCTASER SRL

Colaborarea cu ROMAX a fost si este foarte buna. Am apreciat faptul ca in toata perioada ati fost deschisi la orice intrebare, lamurire, care pentru noi este un lucru important. Sunt convins ca si in viitor colaborarea va fi cel putin la fel de buna. Suntem onorati sa ne aflam printre clientii ROMAX si va recomandam cu caldura potentialilor clienti care doresc un partener de incredere, care le poate oferi echipamentele, serviciile si informatiile de care au nevoie.

Oradea

Cel mai bun pret/calitate - EVEREST INTERNATIONAL HOLDING

Suntem foarte multumiti de colaborare

Bucuresti

Waterjet cutting machine - Busega Daniel - NOVA Lift

Am achiziționat în 2015 un echipament Maxiem 1530 de la Romax Waterjet, sunt mulțumit atât de echipament, de suportul tehnic, cât și de colaborarea cu Dl.Bogdan Cautisanu.

Bucuresti

Colaborare de succes - Smart Furniture

Am intrat in contact cu firma Romax Waterjet la un targ de specialitate si de la primul contact am avut impresia unei firme serioase... lucru dovedit pe parcursul colaborarii. Am fost placut surprins ca o firma din Romania a dat dovada, in colaborarea cu noi, de precizia unui ceas elvetian. Toate intalnirile, documentele, activitatile, livrarile, punerile in functiune si instruirile de utilizarea au fost realizate la timp, precise si complete si la un standard de calitate bun. Noi recomandam cu caldura colaborarea cu firma Romax Waterjet.

Cluj-Napoca

Maxiem waterjet - Antip Mihail

We are satisfied.

Bacau

Better than words - Universitatea Transilvania - Prof. Dragoi Mircea

Articol edificator privind tehnologia sa aplicabilitatea ei.

http://www.unitbv.ro/Portals/38/newsletter/ICDT_Aprilie_2014.pdf

http://www.unitbv.ro/Portals/38/newsletter/ICDT_Aprilie_2014_EN.pdf

 

Brasov

Water Jet Cutting - excellent technology - TCM - Cluj Universita - Universitatea Tehnica - TCM - Prof. Nicolae Balc

Sunt multumit atat de echipamentul "OMAX" de taiere cu jet de apa, cat si de colaborarea foarte buna cu firma condusa de dl. Bogdan Cautisan, de la care am achizitionat acest echipament in urma cu cativa ani. Ne-au asigurat service excelent postgarantie, consumabile la preturi rezonabile si asistenta tehnica prompta.

Prof . Nicolae Balc TCM - Cluj Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Calitate si service la superlativ - SELF TRUST Mihai Topa

Am cumparat in Octombrie 2012 de la OMAX USA un echipament MAXIEM 2030 cu A-Jet. Livrarea s-a efectuat in termenul contractat. Instalarea echipamentului s-a facut cu profesionalism de catre un ingener american si un tehnician roman. Am beneficiat de training pentru operatori si de asemenea suportul tehnic din primele luni de utilizare a fost excelent. Am apreciat in mod deosebit atentia la fiecare detaliu privind operarea si mentenanta masinii: carti tehnice detaliate, suport video, o multime de "maruntisuri" de piese de schimb care au sosit cu masina. Dupa aproape 2 ani de exploatare raman la aceleasi "sentimente" fata de un furnizor care a raspuns excelent la toate solicitarile noastre. Mihai Topa Director General SELF TRUST SRL IASI

IASI

We use cookies to provide a better browsing experience on our site, to analyze traffic to the site, to personalize content and to serve targeted ads. By pressing the confirmation button or by continuing to browse our site, you agree that our site will store cookies in your browser.