A-Jet

A-Jet este un cap de tăiat cu axe multiple complet controlat software care extinde foarte mult versatilitatea Centrului OMAX JetMachining. Cu un unghi de tăiere de la 0° la 60°, A-Jet poate tăia cu ușurință muchii teșite, laturi înclinate sau profile speciale 3D. Caracteristicile avansate ale Softului Intelli-MAX permite capului A-Jet să compenseze forma conica a jetului și să creeze forme complexe 3D cu ușurință. Cu nivelul său inerent ridicat de precizie a poziționării, A-Jet este capabil să taie piesele care in urma prelucrarii nu necesită o a doua finisare, reducând semnificativ timpul de producție a piesei.

 

Compensarea conicității

​A-Jet este capabil să compenseze complet forma conica a jetului în mod automat, obținând piese cu margini drepte. Compensarea conicității este complet controlata software și nu necesită o programare suplimentara, simplificând și reducând o a doua prelucrare.

Tăiere înainte de sudare

A-Jet face ca tăierea oblică să fie simplă, și comenzile softului ajuta la eliminarea conicității.

Prelucrare 3D

Prin îmbunătățirile de software avansate si ușor de utilizat, cum ar fi XData, A-Jet este capabil să taie trei forme tridimensionale complexe, în mod rapid și precis. Pur și simplu setați unghiul de tăiere a entității, iar software-ul setează automat A-Jet să taie precis și rapid forma.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.